حکم جلب از طریق اینترپل

حکم جلب از طریق اینترپل

حکم جلب از طریق اینترپل موضوعی است که در این مطلب مورد بررسی قرار می گیرد. در حال حاضر با توجه به تسهیل فرآیند مهاجرت و یا خروج از کشور به صورت غیرقانونی، جرایم نیز در بستر جدید و نوینی رخ می دهند یعنی در گذشته افراد در مرزهای یک کشور و حتی شهر مورد جرم و جنایت واقع می شدند و راحتتر نیز مجرم متواری پیدا و مجازات می شد اما در حال حاضر ممکن است بین افرادی که کیلومترها با یکدگیر فاصله دارند دعوای حقوقی یا کیفری شکل گیرد. مراحل گرفتن حکم جلب از طریق اینترپل چیست؟ در چه زمینه هایی اینترپل حکم جلب فردی را صادر می کند؟ وکیل بین المللی در این مطلب شما را راهنمایی می کند تا بتوانید نسبت به گرفتن حکم جلب از طریق اینترپل و احقاق حقوقتان اقدام کنید.

حکم جلب از طریق اینترپل چه شرایطی دارد؟

حکم جلب از طریق اینترپل زمانی صادر می شود که شما از یک مجرم متواری و یا مجرمی که در خارج از کشور زندگی می کند شکایت کنید و دادگاه جلب این فرد را از اینترپل بخواهد. در نتیجه چند شرط برای گرفتن حکم جلب از طریق اینترپل وجود دارد:

۱) کشور درخواست کننده حکم جلب به عضویت اینترپل درآمده باشد.
۲) فرد ابتدا در محاکم رسمی مثل دادگاه شکایت خود را مطرح کند.
۳) دادگاه شاکی را محق بداند.
۴) دادگاه با اینترپل مکاتبه کند و درخواست بدهد تا حکم جلب فرد مجرم صادر شود.
۵) اینترپل برای کشورهای عضو نسبت به حکم جلب این فرد اعلان قرمز صادر کند.

اینترپل در چه جرایمی حکم جلب صادر می کند؟

برای پاسخ این سوال باید بدانیم که حوزه فعالیت اینترپل چیست. اینترپل به طور کلی سازمانی است که اصلی ترین هدفی که دنبال می کند برقراری نظم و امنیت در سطح بین المللی است. اینترپل  فقط درخصوص جرایم فعالیت نمی کند و در زمینه شناسایی اجساد، پیدا کردن گمشدگان و… فعالیت می کند. اما حکم جلب از طریق اینترپل محدودیت خاصی ندارد و در تمام جرایم اعم از حقوقی و کیفری صادر می شود.

برای مواردی همچون عدم پرداخت مهریه نیز می توان حکم جلب گرفت؟

بله همانطور که پیش تر گفتیم و با اذعان وکیل بین المللی، برای جرایم مالی اعم از مهریه، کلاهبرداری و… نیز درصورتیکه مجرم خارج از کشور زندگی کند یا متواری شده باشد اینترچل حکم جلب صادر می کند. در نتیجه اگر همسرتان از کشور خارج شده اند و شما برای مطالبات مهریه خود از ایشان شکایت کرده اید، دادگاه پس از بررسی ادله می تواند از سازمان اینترپل حکم جلب این فرد را بخواهد.

برای گرفتن حکم جلب، پلیس اینترپل اعلان چه رنگی صادر می کند؟

اینترپل برای هرکدام از اهداف خود اعلان های رنگی مشخصی صادر می کند برای مثال برای کشف و شناسایی گمشدگان اعلان زرد، برای شناسایی هویت اجساد اعلان مشکی، هشدار درخصوص مجرمی بالقوه اعلان سبز و… صادر می کند. اعلانی که برای حکم جلب از طریق اینترپل صادر می شود، اعلان قرمز است.

برای صدور حکم جلب باید به دادگاه شکایت کنم؟

ابتدایی ترین گامی که برای گرفتن حکم جلب از طریق  اینترپل پیشنهاد می شود انجام دهید مشورت با وکیل بین المللی متخصص است. وکیل روند حقوقی پرونده را برایتان شرح می دهد. پس از این مرحله ابتدا باید به دادگاه شکایت کنید و دادگاه پس از بررسی مدارک و دلایل شما، از طریق مکاتبات نسبت به گرفتن حکم جلب از طریق اینترپل اقدام می کند.

بیشتر بدانید:  اعلان رنگ زرد اینترپل یعنی چه؟

گرفتن حکم جلب از طریق اینترپل
گرفتن حکم جلب از طریق اینترپل

وکالت در دعاوی بین المللی با گروه لاهه

همانطور که پیش تر گفتیم پلیس اینترپل در زمینه جرایم و مسائل حقوقی و کیفری بین المللی فعالیت می کند. به همین خاطر اگر بخواهید از پلیس اینترپل برای احقاق حقتان کمک بگیرید پیشنهاد می شود با وکیل بین المللی مشورت کنید. وکیل اینترپل با اطلاع از قوانین بین المللی و روند آیین دادرسی محاکم و مراجع بین المللی به شما کمک می کند تا به هدف خود برسید. گروه وکلای بین المللی لاهه متشکل از وکلای بین المللی و اینترپل متخصص و با تجربه و همچنین موفقیت های بی شمار در پرونده های بین المللی همراه شما در این مسیر خواهند بود.

سوالات متداول

حکم جلب افراد مقیم خارج از کشور توسط پلیس اینترپل صادر می شود.

بله اینترپل در جرایم مالی نیز حکم جلب صادر می کند.

بله در ابتدا لازم است تا به دادگاه شکایت کنید و دادگاه پس از بررسی ادله برای حکم جلب این افراد با اینترپل وارد مذاکرات می شود.

اینترپل برای صدور حکم جلب مجرمین اعلان قرمز صادر می کند.

اینترپل تنها زمانیکه دادگاه و یا یک مرجع رسمی از وی درخواست کند حکم جلب صادر می کند.

به این مطلب از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۱۰ میانگین امتیاز: ۳.۱]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

نوشتهٔ پیشین
اعلان رنگ مشکی اینترپل به چه معناست؟
نوشتهٔ بعدی
دعاوی خانوادگی ایرانیان خارج از کشور

دیگر مطالب این دسته بندی

۲ دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • عبدالعزیز سید کارشناس عالی ثبت اسناد و املاک کشور
    ۱۲ اسفند ۱۴۰۲ ۱۴:۰۵

    بنظرم عضویت کشور محل سکونت به اینترپل از ضروریات میباشد

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۱۷ اسفند ۱۴۰۲ ۱۹:۵۲

      سلام روز خوش
      بله خوشبختانه کشور های بسیاری عضو اینترپل هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up
مشاوره با لاهه در واتساپ
Call Now Button