کلاهبرداری ارزی

کلاهبرداری ارزی

کلاهبرداری ارزی یا کلاهبرداری از طریق ارز و صرافی و تجارب وکیل گروه وکلای لاهه در این پرونده ها: کلاهبرداری ارزی با توجه به شرایط خاص کشورمان از جمله تحریمهای بیرحمانه علیه مردم ما در همه ابعاد اقتصادی، اجتماعی… از طرفی و نیاز به نقل و انتقال ارز در تعاملات بین المللی و فعالیت های تجاری-بازرگانی، هزینه های تحصیلی یا کاری در محیط بین الملل از طرفی دیگر، به عنوان پدیده ای ظهور و نمود یافته است، وجود موانع در نقل و انتقال ارز مشکلاتی را بوجود آورده است که متاسفانه گاها منجر به کلاهبرداری و به تاراج رفتن قسمت یا تمامی سرمایه یک شخص می شود. کلاهبرداری ارزی توسط وکیل بین المللی گروه وکلای لاهه در این مقال مورد بررسی قرار گرفته است و در پایان راههای مقابله و پیشگیری از بروز چنین پدیده مجرمانه ای را یادآور می شویم.

کلاهبرداری از طریق ارز چیست؟

کلاهبرداری ارزی به نوعی از کلاهبرداری اطلاق می شود که در آن شخص بزهکار با جلب اعتماد افراد به وجود صرافی در ایران یا خارج از کشور و داشتن امکان انتقال ارز، وجه ریالی یا ارز خارجی را از متقاضی دریافت و تصاحب می کند، شایع است در این نوع کلاهبرداری در پایان فرد کلاهبردار با ارائه اسناد مجعول یا ادعای بلوکه شدن ارز به علت تحریمها و… عمل مجرمانه را به پایان می رساند و با چنین ادعاهایی مدت مدیدی مانع از شکایت شخص مالباخته می شود که آثار زیانباری برای مالباخته در پی دارد.

کلاهبرداری ارزی چگونه محقق می شود؟

این نوع از کلاهبرداری معمولا از طریق فضای مجازی و شبکه هایی مانند اینستاگرام، کانال های تلگرام، یا معرفی شخص به ظاهر صراف توسط موسسات مهاجرتی یا فعالان تجاری و… صورت می پذیرد، گاها و به تجربه دیده شده است که افراد فعال در این عرصه قبلا سابقه نقل و انتقال ارز را داشته اند و از این طریق مبادرت به جلب اعتماد نموده اند لکن از مسیر خود منحرف و پس از جلب اعتماد در میان کسبه و فعالان تجاری مبادرت به کلاهبرداری و بردن وجوه سنگین نموده اند.

کلاهبردار ارزی چگونه جلب اعتماد می نماید؟

استفاده از نامهای تجاری سنگین، تشکیل کانالهای تلگرامی با ممبر و عضو اغوا کننده، پروفایل های مبین وجود شرکت یا صرافی، ارائه حواله های انجام شده صوری یا گاها واقعی، ادعای انتقال ارز با قیمت بسیار مناسب، معرفی خود به عنوان صراف و… اشکالی است که متاسفانه مردم در دام این افراد شیاد گرفتار می شوند.

بیشتر بدانید:  کلاهبرداری از طریق رمز ارز

شکایت از کلاهبرداری ارزی
شکایت از کلاهبرداری ارزی

اقدامات فرد کلاهبردار پس از بردن مال به چه صورت است؟

کلاهبردار ارزی با ارائه حواله جعلی ارزی، ادعای بلوکه شدن وجه و مالباختگی، خریدن زمان جهت انجام حواله و نقل و انتقال ارز همه از جمله شگردهای شخص کلاهبردار پس از بردن مال است.

کلاهبرداری ارزی و اقدامات فوری مالباخته

از آنجایی که کلاهبردار ارزی به هیچ وجه تمایل ندارد که در دام قانون گرفتار شود معمولا به اقداماتی از قبیل پاک کردن داده های تبادل شده و محو اثار جرم در فضای مجازی، خریدن زمان جهت انصراف شخص از شکایت، تلاش در جهت قربانی نشان دادن خود و معرفی افراد دیگر به عنوان مجرم همگی از مشاهدات ما  از تجربه وکالت ما در اینگونه پرونده ها می باشد، لذا ضمن طرح شکایت فوری از آنجایی که اسکرین شات و تصاویر تهیه شده از پیامهای مبادله شده فاقد اعتبار قانونی به عنوان ادله اثبات کننده جرم است پیشنهاد می شود که در ابتدا با طرح شکایت کلاهبرداری در دادسرای عمومی یا دادسرای امور بین الملل در موارد خاص و ارجاع پرونده به پلیس فتا، داده های خود را که در تلفن همراه و اپلیکیشن موجود است مستند کنید.

همچنین می توانید از خدمات یک وکیل در زمینه شکایت خود بهره ببرید، چنانچه با فرد کلاهبردار از طریق فضای تلگرام یا اینستاگرام در ارتباط بوده اید از آنجا که امکان محو داده ها بعدا نیز وجود دارد یا اینکه در واتس اپ پیامها از طریق تکنولوژی Disappearing massage حذف می شود لذا به محض اینکه متوجه شدید که پول به حساب مقصد انتقال داده نشده است اتصال اینترنت واتس اپ تلگرام و اینستای خود را قطع کنید و با فرد کلاهبردار از طریق گوشی دیگری در ارتباط باشید تا داده های شما در امان و قابل استناد باشد.

کلاهبردار ارزی آیا در دام قانون گرفتار خواهد شد؟

کلاهبرداری ارزی مبحث پیچیده ای است، در ابتدا باید بگویم خوشبختانه تجارب گروه وکلای بین المللی لاهه در این گونه پرونده ها موفق بوده است و حتی گاها در برخی پرونده خا منجر به دستگیری فرد یا افراد خاطی و کلاهبردار که در خارج از ایران فعالیت نموده اند گردیده است، لکن به لحاظ اینکه فرد کلاهبردار ارزی یا صرافی از ابتدا مراقب است که با کمترین رد از خود عمل مجرمانه را به انجام برساند پیگیری اینگونه پرونده ها مستلزم رعایت نکات و ظرافت خاص خود است که توصیه می شود در صورتی که امکان گرفتن وکیل دارید از ابتدا با مشاوره یا همراهی وکیل متخصص در کلاهبرداری صرافی یا ارزی پروسه دادخواهی خود را دنبال کنید و چنانچه مخاطب شما در خارج از کشور است حتما از یک وکیل معتبر بین المللی بهره ببرید.

بیشتر بدانید:  کلاهبرداری از طریق صرافی

وکیل کلاهبرداری ارزی
وکیل کلاهبرداری ارزی

توصیه هایی جهت اینکه در دام کلاهبردار ارزی قرار نگیرید

وکیل بین المللی گروه وکلای لاهه بیان می دارد: از آنجایی که امکان نقل و انتقال ارز به راحتی برای هموطنانمان فراهم نیست لذا چاره ای جز اعتماد به شخص یا اشخاص غیر رسمی (غیربانکی) جهت انتقال ارز وجود ندارد لکن در نقل و انتقال موارد ذیل لازم الرعایه می باشد:

  1. به هیچ وجه به فضای مجازی اعتماد نکنید، قطع پل ارتباطی و دسترسی شما به مخاطبتان در فضای مجازی به اندازه چند ثانیه و با فشار دادن آیتم ریپورت یا بلاک در کامپیوتر یا تلفن همراه شخص مخاطب قابل قطع می باشد، پس در چنین فضایی که هیچ دسترسی دیگری به طرف خود ندارید از انجام مراودات مالی و امور ارزی و صرافی پرهیز کنید.
  2. از مخاطب انتقال دهنده ارز یا اصطلاحا صراف تضمین بخواهید، اینکه چه راهکاری برای این موضوع وجود دارد بعدا خواهیم پرداخت.
  3. چنانچه انتقال دهنده ارز خارج از کشور است حتما از ایشان بخواهید در ایران شخصی را معرفی و با ایشان قرارداد نزد وکیل تنظیم نمایید.
  4. وکلای بین المللی معتبر معمولا به صرافی های معتبر دسترسی دارند از مشاوره و وجود این افراد بهره ببرید.
  5. چنانچه صراف بوسیله اشخاص ثالث معرفی شده است از این افراد تعهد مسئولیت اخذ نمایید.

در پایان توصیه می شود حتما در زمینه انتقال ارز با وکیل بین المللی قرارداد مشاوره تنظیم نمایید که این مهم نقشی مانند بیمه نقل و انتقال ارز شما را در پی خواهد داشت.

سوالات متداول

وکیل کلاهبرداری از طریق رمز ارز با توجه به خواسته شما و فعالیتی که خود در روند پرونده باید انجام دهد حق الوکاله به شما اعلام می کند.

بله وکیل کلاهبرداری رمز ارز از اولین قدم یعنی شکایت در پلیس اینترپل تا انتهای روند شکایت، امور شما را پیگیری خواهد کرد.

بله تسلط به زبان انگلیسی یکی از ملزومات پیگیری پرونده های بین المللی و رمز ارز است.

برای روند پیگیری یک پرونده در هر سطح و حیطه ای زمان دقیقی را نمی توان مشخص نمود زیرا به عوامل مختلفی به خصوص رویه محاکم و دادگاه ها بستگی دارد.

بله در صورتیکه به هر روشی مورد کلاهبرداری رمز ارز قرار گرفتید می توانید از وکیل بین الملل متخصص در حیطه رمز ارز کمک بگیرید.

به این مطلب از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۲ میانگین امتیاز: ۵]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

نوشتهٔ پیشین
قرارداد نمایندگی انحصاری بین المللی
نوشتهٔ بعدی
ثبت ازدواج ایرانیان خارج از کشور

دیگر مطالب این دسته بندی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up
مشاوره با لاهه در واتساپ
Call Now Button