تحصیل پزشکی در خارج از کشور

تحصیل پزشکی در خارج از کشور

تحصیل پزشکی در خارج از کشور چه شرایطی دارد؟ دانش آموزان رشته علوم تجربی و همچنین دانشجویان رشته پزشکی در ایران به تحصیل در خارج از کشور فکر می کنند اما برای تحصیل پزشکی در خارج از کشور باید چه مراحلی را طی کنند؟ این پروسه چقدر هزینه دارد؟ بهترین دانشگاه برای تحصیل پزشکی در خارج کدام است؟ پزشکی یکی از محبوب ترین رشته ها چه در ایران و چه در خارج از کشور می باشد. به موازات پیشرفت دنیا در عرصه های مختلف، بیماری ها نیز دچار تحول و تغییر شده اند و بروز بیماری های ناشناخته کشورها را بر این داشته است که نگاه ویژه ای به رشته پزشکی داشته باشند به همین منظور جذب نخبگان و فراهم آوردن شرایط مناسبی برای آن ها در دستور کار کشور ها قرار گرفت.

تحصیل پزشکی در خارج از کشور و شرایط عمومی آن

تحصیل پزشکی در خارج از کشور بسته به شرایط و رزومه شما مراحل متفاوتی دارد اما رعایت نکاتی در این زمینه برای همه افراد الزامی است. مهمترین شرط برای تحصیل پزشکی در خارج از کشور، دانش زبان انگلیسی یا کشوری است که قصد تحصیل در آن را دارید. اینکه بخواهید پس  از تحصیل به ایران برگردید یا خیر به تصمیم شما بستگی دارد اما در این میان باید به این نکته توجه کنید که بازار کار ایران درصورتی پذیرای شما است که مدرک پزشکی خود را در دانشگاه مورد تایید وزارت علوم گرفته باشید. شرکت در برخی آزمون های ورودی نیز برای تحصیل این رشته در خارج از کشور الزامی است البته تمام کشورها شرکت در این آزمون ها را شرط پذیرش نمی دانند. بازار کار پر رونق رشته پزشکی در تمام دنیا و همچنین درآمد بسیار عالی دو عامل اصلی محبوبیت این رشته به نظر می آید.

شرکت در آزمون ورودی

تحصیل پزشکی در دانشگاه های خارج از کشور طرفداران زیادی دارد اما به دلیل اهمیت این رشته و همچنین مرتبط بودن با جان انسان ها و سلامت جسمی جوامع، تمام افراد موفق به اخذ پذیرش نخواهند شد و دانشگاه ها هرکدام مطابق قوانین خود به نحو ویژه ای متقاضیان این رشته را گزینش می کنند. برای تحصیل پزشکی در انگلستان می بایست فرد دوره های A-LEVEL را با نمره بالا بگذراند اما در کشورهایی همچون ایتالیا و آلمان شرکت در آزمون های ورودی مثل آیمت الزامی است در نتیجه اگر قصد تحصیل پزشکی در خارج را دارید بهتر است تا با وکیل مهاجرت تحصیلی مشورت کنید و اطلاعات لازم در این زمینه را بدست آورید.

شرایط تحصیل پزشکی در خارج از ایران
شرایط تحصیل پزشکی در خارج از ایران

هزینه های تحصیل پزشکی در خارج از کشور

شهریه تحصیل پزشکی در خارج از کشور چقدر است؟ انجام امور مربوط به اپلای چقدر هزینه دارد؟ به طور کلی برای مهاجرت تحصیلی تنها شهریه دانشگاه را نباید در نظر گرفت و هزینه های جانبی دیگری نیز وجود دارند که باید بتوانید از پس آن بربیایید. هزینه های ابتدایی مهاجرت تحصیلی همچون مشاوره با وکیل مهاجرت، ترجمه مدارک، آزادسازی اصل مدرک دانشگاهی، شرکت در آزمون های زبان و… بسته به شرایط شما متفاوت خواهد بود. شهریه دانشگاه نیز با توجه به کشور مقصد شما متفاوت خواهد بود برای مثال شهریه دانشگاه های کشورهای اروپایی مثال آلمان و ایتالیا کمتر از انگلستان و آمریکا است اما به طور دقیق رقم شهریه در وبسایت هر دانشگاه مشخص شده است. هزینه زندگی در آن کشور در طول تحصیل را نیز باید در نظر داشته باشید. هزینه های زندگی در هر شهر و کشوری علاوه بر اقتصاد آن کشور به لایف استایل شما نیز بستگی دارد در این قسمت نیز کشورهای اروپایی برای زندگی بسیار ارزانتر از کشورهایی همچون آمریکا و انگلستان هستند.

مدارک مورد نیاز

۱) مدارک شناسایی اعم از پاسپورت و شناسنامه
۲) رزومه تحصیلی مثل مدرک دانشگاهی
۳) رزومه کاری مرتبط
۴) ریز نمرات
۵) مدرک زبان مثل آزمون تافل و آیلتس
۶) گواهی عدم سوپیشینه
۷) تمکن مالی و گردش حساب ۳ ماهه
۸) بیمه سلامت

تحصیل رایگان پزشکی در خارج

تحصیل پزشکی در خارج از کشور به نسبت سایر رشته ها هزینه بیشتری دارد. با توجه به افزایش روز افزون قیمت ارز در ایران و همچنین افزایش هزینه های زندگی در خارج از کشور، تحصیل رایگان یک رویا به حساب می آید. آیا این رویا قابلیت تبدیل به واقعیت را دارد؟ برای پاسخ به این سوال دو عامل مهم مقصد و رزومه تحصیلی شما باید مورد بررسی قرار گیرد. برخی کشورها همچون انگلستان و آمریکا و کانادا برای تحصیل رایگان به رزومه و سوابق تحصیلی فرد نگاه می کنند و درصورتی که رزومه قوی و درخشانی داشته باشید به صورت کامل بورسیه می شوید یا می توانید از کمک هزینه های تحصیلی استفاده کنید. اما کشوری همچون ایتالیا این فرصت را برای دانشجویان خود فراهم آورده است که بتوانند با استفاده از بورسیه استانی به تحصیل رایگان بپردازند.

بهترین زمان برای مهاجرت تحصیلی در رشته پزشکی

از آنجایی که روند مدرک گرفتن در رشته پزشکی کمی متفاوت تر از سایر رشته ها است بهتر است برای تحصیل در این رشته پس از پایان دبیرستان اقدام نمایید و با شرکت در دوره های A-Level و یا شرکت در آزمون های ورودی پزشکی مقطع لیسانس را شروع کنید اما اگر بخواهید برای تخصص به کشورهای خارجی مهاجرت کنید نیز می توانید با داشتن مدرک زبان و رزومه خوب از دانشگاه برتر جهان پذیرش بگیرید. بهترین زمان برای مهاجرت تحصیلی پزشکی به شرایط شما نیز بستگی دارد.

بیشتر بدانید:  مشاوره با وکیل مهاجرت

تحصیل پزشکی در خارج از کشور
تحصیل پزشکی در خارج از کشور

بازار کار رشته پزشکی در خارج

برای تحصیل رشته پزشکی در خارج از کشور باید به بازار کار این رشته در کشور مقصدتان توجه کنید. همانطور که پیش تر اشاره کردیم با پیشرفت دنیا بیماری های شناخته و ناشناخته نیاز دنیا به کادر درمان بیشتر از گذشته شده است. این امر نشان دهنده بازار کار پر رونق رشته پزشکی و پیراپزشکی است در اغلب کشورهای دنیا دانشجویان رشته پزشکی بلافاصله پس از فارغ التحصیلی وارد بازار کار می شوند.

محدودیت سن برای تحصیل پزشکی در خارج

سوال این است که برای تحصیل پزشکی در خارج از کشور محدودیت سنی وجود دارد؟ برای تحصیل پزشکی در خارج از کشور برای برخی کشورها گپ متقاضی اهمیت ویژه ای دارد. گپ تحصیلی به معنای فاصله میان دو مقطع تحصیلی گفته می شود یعنی برای کشوری مثل انگلستان برخلاف ایتالیا هرچه گپ تحصیلی کمتر باشد، دانشگاه راحت تر به شما پذیرش می دهد و شما شانس بیشتری برای اخذ ویزای تحصیلی دارید. اما درخصوص محدودیت سن نیز باید بگوییم که هر دانشگاه بسته به مقطع تحصیلی مورد نظر افراد محدودیت سنی را متصور شده است و در این خصوص به افرادی که سنشان کمتر است راحت تر پذیرش می دهد. سفارت نیز همین رویه را پیش گرفته است زیرا مطابق برنامه های کشورها هرچه سن فرد فارغ التحصیل کمتر باشد از نظر شغلی و فعالیت اقتصادی بازدهی و کارآمدی بیشتری دارد.

درآمد پزشکان در خارج

عامل دیگری که در انتخاب کشور مقصد برای تحصیل پزشکی باید به آن دقت نمایید درآمد پزشکان است. درصورتیکه بخواهید پس از تحصیل در همان کشور مشغول به کار شوید میزان درآمد و مالیات نقش مهمی در روند زندگی اقتصادی شما خواهند داشت. در کشورهایی همچون آمریکا، کانادا، استرالیا درآمد پزشکان متخصص تا ۳۵۰ هزار دلار در سال نیز می رسد این رقم در کشورهای اروپایی کمی پایین تر است برای مثال درآمد یک پزشک در فرانسه سالیانه نزدیک به ۱۵۰ هزار دلار می باشد.

دانشگاه های محبوب برای تحصیل پزشکی

تحصیل در برترین دانشگاه های دنیا در رشته پزشکی نام شما را در آینده شغلیتان به یک برند در تخصصتان تبدیل می نماید اما هرچقدر که مزیت تحصیل در این دانشگاه ها بیشتر است در روند اخذ پذیرش نیز سختگیری بیشتری دارند. در ادامه برخی از دانشگاه ها برای تحصیل پزشکی در خارج از کشور را به شما معرفی می کنیم:

  • دانشگاه هاروارد آمریکا
  • دانشگاه یو سی ال انگلیس
  • دانشگاه ملبورن استرالیا
  • دانشگاه سن دیه گو آمریکا
  • کالج امپریال لندن
  • دانشگاه کالیفرنیا آمریکا
  • دانشگاه سیدنی استرالیا
  • دانشگاه بیرمنگام انگلستان
  • دانشگاه بولونیا ایتالیا
  • دانشگاه هایدلبرگ آلمان
  • دانشگاه فابرا اسپانیا
  • دانشگاه آدلاید استرالیا
  • دانشگاه پنسیلوانیا آمریکا
  • دانشگاه مونترال کانادا
  • دانشگاه بارسلونا اسپانیا
  • دانشگاه ناوارا اسپانیا
  • دانشگاه تورنتو کانادا

تحصیل پزشکی در خارج از کشور بدون مدرک زبان

یکی از مشکلاتی که بسیاری از افراد برای تحصیل پزشکی در خارج از کشور دارند این است که نمی توانند به زودی مدرک زبان بگیرند یا مدرک زبان دارند و از اعتبار آن گذشته است. اغلب کشورها برای پذیرش دانشجویان رشته پزشکی مدرک زبان را یکی از اصلی ترین شروط خود قرار دادند به نحوی که بدون مدرک زبان به هیچ عنوان پذیرش نمی کنند  و سطح بالایی از دانش زبان انگلیسی می خواهند اما برخی کشورها مثل فنلاند تحت شرایطی متقاضیان را بدون مدرک زبان برای رشته پزشکی پذیرش می کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص می توانید با گروه وکلای لاهه تماس بگیرید.

ویزای همراه دانشجویان رشته پزشکی

یکی از دغدغه های متقاضیان تحصیل پزشکی در خارج از کشور این است که نمی توانند از خانواده خود دور بمانند. دانشجویان رشته پزشکی خارج از کشور می توانند برای خانواده خود ویزای همراه بگیرند؟ پاسخ این سوال به عوامل زیادی بستگی دارد. کشورهایی همچون اسپانیا و انگلستان برای آرامش خاطر دانشجویان بین المللی به همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال آن ها ویزای همراه می دهند اما کشورهایی همچون ایتالیا تحت هیچ شرایطی برای خانواده دانشجویان ویزای همراه صادر نمی کنند.

مراحل تحصیل پزشکی در خارج از کشور

۱) جمع آوری اطلاعات: اولین مرحله تحصیل پزشکی در خارج از کشور جمع آوری اطلاعات درخصوص این رشته، کشور مقصد، بازار کار، شهریه و …. است. یکی از منابع مطمئن برای کسب اطلاعات مشاوره با وکیل مهاجرت تحصیلی است.

۲) انتخاب دانشگاه: برای اپلای کردن بهتر است تا چند دانشگاه در یک کشور را مد نظر قرار دهید و با مراجعه به وبسایت آن ها مدارک مورد نیاز را لیست کنید. این کار شانس شما برای مهاجرت تحصیلی را افزایش می دهد.

۳) پذیرش گرفتن از دانشگاه: یکی دیگر از مراحل مهم تحصیل پزشکی در خارج از کشور پذیرش گرفتن از دانشگاه است در این مرحله دقت نمایید که تمام مدارک مورد نیاز را بدون کم و کاست ارائه دهید.

۴) گرفتن وقت سفارت: اگر مرحله پذیرش دانشگاه موفقیت آمیز بود باید برای گرفتن وقت سفارت اقدام کنید. در این مرحله شما باید مدارک مورد نیاز را آماده کرده و در زمان مشخص شده در سفارت حضور یابید.

۵) حضور در سفارت: آخرین مرحله تحصیل پزشکی در خارج شرکت در مصاحبه و ارائه مدارک است. سفارت در مصاحبه از شما چند سوال ساده درمورد مشخصاتتان می پرسد. پس از اتمام این مرحله باید منتظر جواب سفارت بمانید.

نکات مهم درخصوص وقت سفارت

با توجه به شرایط سیاسی کشور ایران در حال حاضر و روابط دیپلماتیک کشورها، سفارت ها به سادگی به دانشجویان بین المللی وقت نمی دهند و حتی ممکن است نتوانید برای شروع سال تحصیلی ویزا بگیرید. برای گرفتن وقت فوری سفارت می توانید با وکیل مهاجرت مشورت نمایید. در این زمینه گروه وکلای لاهه آماده خدمت رسانی به شما عزیزان می باشند.

بیشتر بدانید:  اعتراض به ریجکتی ویزا

تحصیل پزشکی در دانشگاه های خارجی
تحصیل پزشکی در دانشگاه های خارجی

مشاوره با وکیل مهاجرت تحصیلی

تحصیل پزشکی در خارج از کشور و شرایط اصلی آن را در این مطلب مورد بررسی قرار دادیم حال می خواهیم درخصوص نقش وکیل مهاجرت در این پروسه صحبت کنیم. وکیل مهاجرتی به شما کمک می کند تا با توجه به شرایطی که دارید کشور و دانشگاه مورد نظرتان را انتخاب کنید سپس برای پذیرش تحصیلی و اخذ ویزای تحصیلی شما اقدام می کند. گروه وکلای لاهه در زمینه مهاجرت تحصیلی به اسپانیا، آمریکا، انگلستان، ترکیه، امارات و سایر کشورها در رشته پزشکی فعالیت می کنند. شما می توانید برای اخذ ویزای تحصیلی و یا حتی اعتراض به ریجکتی ویزا به ما مراجعه کنید.

سوالات متداول

نمره زبان مورد نیاز برای تحصیل در این رشته با توجه به دانشگاه متفاوت است اما حداقل سطح دانش زبان سطح B1 می باشد.

پاسخ این سوال به عوامل بسیاری همچون کشور مقصد، دانشگاه، شرایط شما و… بستگی دارد که می توانید با مشورت وکیل مهاجرت از آن مطلع شوید.

دانشگاه هاروارد آمریکا و آکسفورد انگلستان مطابق رنکینگ بهترین دانشگاه ها برای تحصیل پزشکی به شمار می روند.

بنظر می رسد بهترین زمان برای تحصیل پزشکی در خارج از کشور پس از اتمام دبیرستان و اخذ دیپلم می باشد.

بله تحت شرایطی دانشجویان بین المللی می توانند برای همسر و فرزندان خود ویزای همراه دریافت کنند. این امر به قوانین کشور مقصد نیز بستگی دارد.

به این مطلب از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۲ میانگین امتیاز: ۵]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

نوشتهٔ پیشین
مهاجرت سرمایه گذاری به امارات
نوشتهٔ بعدی
مهاجرت سرمایه گذاری به ترکیه

دیگر مطالب این دسته بندی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up
مشاوره با لاهه در واتساپ
Call Now Button