چند راه ساده برای نوشتن انگیزه نامه قوی

چند راه ساده برای نوشتن انگیزه نامه قوی

انگیزه نامه نوشته ای است که اهداف شما را برای مهاجرت توجیه می کند. برای مهاجرت کاری، تحصیلی، سرمایه گذاری و… تنظیم و ارائه انکیزه نامه اجتناب ناپذیر است. انگیزه نامه در چند پاراگراف تصویری کلی از سوابق شما و دلایلتان برای مهاجرت را ارائه می دهد. انگیزه نامه باید به گونه ای تنظیم شود که در چند پاراگراف ابهامات ذهنی مخاطب را برطرف سازد. سوال اینجاست که چیکار کنیم انگیزه نامه بهتری داشته باشیم؟ چه کارهایی انگیزه نامه ما را تاثیرگذار تر می کند؟ با وکیل مهاجرت متخصص در این مطلب همراه باشید.

چیکار کنیم تا انگیزه نامه بهتری بنویسیم؟

روش های نوشتن انگیزه نامه قوی زمانی برای شما کاربرد خواهد داشت که بخواهید مهاجرت کنید. به عبارت بهتر بیشترین استفاده از انگیزه نامه در روش های مهاجرتی خواهد بود. تصور کنید قصد مهاجرت تحصیلی به آمریکا را دارید. برای اپلای کردن و پذیرش گرفتن از دانشگاه های آمریکا یا حتی تحصیل در دانشگاه های خارج از کشور به تنظیم انگیزه نامه نیاز دارید. مسئولین مربوطه که پرونده شما را برای پذیرش بررسی می کنند باید از اهداف و انگیزه شما برای مهاجرت مطلع شوند. هرچند که هر انگیزه نامه ای نظر مخاطب را جلب نمی کند و شاید حتی نمره منفی نیز داشته باشد. برای اینکه مخاطب تاثیر بیشتر و مثبتی از انگیزه نامه ما بگیره چه روش هایی پیشنهاد می کنید؟ وکیل مهاجرت روش های تاثیرگذارتر شدن انگیزه نامه را اینگونه تقسیم بندی می کند:

۱- انگیزه نامه را به زبان ساده بنویسید

هرچه انگیزه نامه شما که برای مهاجرت کاری یا مهاجرت تحصیلی و یا هر مسیر دیگری استفاده می کنید متشکل از کلمه های قلمبه و سلمبه یا عجیب غریب باشد، صمیمیت کمتری را به مخاطب القا می کند. شما باید انگیزه نامه ای بنویسید که در کنار رسمی بودن، صمیمیت و روان و ساده بودن را نیز در خود داشته باشد.

۲- خود را به جای مخاطب بگذارید

تصور کنید قصد مهاجرت سرمایه گذاری به اسپانیا را دارید. برای سفارت نیز می خواهید انگیزه نامه بنویسید. اگر شما به جای آفیسر بودید ترجیح می دادید چه نکاتی را از انگیزه نامه متقاضی برداشت کنید؟ در انگیزه نامه لزوما باید به چند سوال پاسخ دهید. چرا اسپانیا، هدف شما از اشتغال چیست، قصد بازگشت به کشورتان را دارید یا خیر، بک گراند کاری یا تحصیلی شما چیست؟ برای پیشرفت در کار یا پیشرفت اهداف شخصیتان چه برنامه ای دارید؟ این سوالات، ابهامات ابتدایی ذهن مخاطب را برطرف می کنند.

۳- از طولانی شدن انگیزه نامه خودداری کنید

وکیل مهاجرت در این خصوص اذعان می دارد: انگیزه نامه متنی است که باید در چند پاراگراف خلاصه شود به نحوی که خواندن آن وقت زیادی از مخاطب نگیرد. سعی کنید بسته به هدف با افراد با سابقه مشورت کنید و انگیزه نامه تان را از ۵۰۰ تا ۲۰۰۰ کلمه خلاصه کنید. تلاش کنید جملات مهم را حذف نکنید بلکه از تکرار جملات و عبارات بپرهیزید.

۴- خودتان انگیزه نامه را بنویسید

بسیارند افرادی که در حال حاضر با انگیزه نامه نوشتن یا توصیه نامه تنظیم کردن درآمد دارند. ترجیحا به سوالات رایج انگیزه نامه خودتان پاسخ دهید. از جمله بندی های ساده استفاده کنید. و در نهایت برای چک نهایی از کمک شخص دیگری استفاده کنید. مشاوره با وکیل مهاجرت در این زمینه به کمک شما می آید.

۵- چندبار با صدای بلند انگیزه نامه را برای خودتان بخوانید

بهتر است گوشتان نیز با انگیزه نامه ای که نوشته اید آشنا شود. تا راحت تر بتوانید خودتان را به جای مخاطب بگذارید. علاوه بر این چند بار به انگیزه نامه تان گوش کنید تا متوجه شوید که اهدافتان و جملاتی که به کار برده اید مخاطب را قانع می کند یا خیر؟ منظورتان را می رساند یا نه؟ در این خصوص می توانید از یک دوست نیز کمک بگیرید علی الخصوص اگر متخصص باشد برای مثال می توانید برای نوشتن انگیزه نامه تحصیلی از وکیل مهاجرت تحصیلی متخصص مشورت بگیرید.

۶- انگیزه نامه را برای ادیت به افراد متخصص بسپارید

علاوه بر اهمیت علائم نگارشی و هچنین نداشتن غلط املایی که از بدیهیات انگیزه نامه هستند بهتر است پیش نویس انگیزه نامه تان را برای فردی بفرستید که در زمینه تنظیم نامه های رسمی علی الخصوص مدارک مرتبط با مهاجرت تخصص دارد تا از نظرها و ابعاد ختلفی همچون جایگذاری جملات، کم نبودن اطلاعات و… مورد بررسی قرار گیرد. برای تنظیم انگیزه نامه می توانید با مشاورین ما در تماس باشید.

مشاوره با وکیل چه کمکی به بهتر شدن انگیزه نامه می کند؟

مشاوره با وکیل مهاجرت متخصص و با تجربه به شما کمک می کند تا چهارچوب تنظیم انگیزه نامه را بشناسید و نکاتی را رعایت کنید که تمام و کمال نظر مخاطب را جلب کنید. بدیهی است که بدون نظر وکیل هم امکان تنظیم انگیزه نامه هست اما درصد موفقیت و تاثیرگذاری متن شما کاهش می یابد. بسیاری از شما سابقه نوشتن چنین متنی با این قالب را نداشتید و به همین خاطر نیز ممکن است تجربه وکیل مهاجرت به کمک شما بیاید.

بیشتر بدانید:  ۵ نکته برای تاثیرگذار تر شدن رزومه

راهنمای نوشتن انگیزه نامه
راهنمای نوشتن انگیزه نامه

با گروه وکلای لاهه شانس خود را برای مهاجرت افزایش دهید

یکی از مراحل مهاجرت تحصیلی، کاری و سرمایه گذاری تنظیم انگیزه نامه ای است که برای اخذ و حتی مراحل اولیه لازم است. درصورتیکه بتوانید انگیزه نامه مناسب با اهداف و همچنین چهارچوب های مورد نظر آفیسر یا دانشگاه ها و کارفرمایان تنظیم کنید شانستان برای مهاجرت افزایش می یابد. انگیزه نامه خوب انگیزه نامه ای است که صادقانه، ساده و بدون اغراق تنظیم شود. گروه وکلای بین المللی لاهه با سابقه فعالیت در زمینه مهاجرت می توانند شما را در این مسیر همراهی کنند.

سوالات متداول

بسته به هدف نوشتن انگیزه نامه تعداد صفحات یا به عبارت بهتر کلمات آن متفاوت است. انگیزه نامه های تحصیلی ترجیحا تا ۱۰۰۰ کلمه باشد.

برای تنظیم انگیزه نامه ای که به خوبی اهداف شما را دنبال کند رعایت چند نکته کافی است و لازم نیست در قالب خاصی نوشته شود البته که توجه کنید این متن باید پاراگراف بندی شود.

بله شما می توانید برای تنظیم این متن با افرادی که تجربه دارند مشورت کنید و یا حتی ادیت متن خود را به آن ها بسپارید.

بله در این راستا شما می توانید با مشاورین مهاجرتی ما در تماس باشید.

انگیزه نامه اهداف و انگیزه های شخصی شما از مهاجرت و همچنین اپلای یا استخدام را برای مخاطب روشن می سازد.

به این مطلب از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۱ میانگین امتیاز: ۵]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

نوشتهٔ پیشین
مزایای تحصیل در اسپانیا
نوشتهٔ بعدی
چطور پاسپورت فرانسه بگیریم؟

دیگر مطالب این دسته بندی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up
مشاوره با لاهه در واتساپ
Call Now Button