اینترپل یا پلیس بین الملل

اینترپل یا پلیس بین الملل

اینترپل یا پلیس بین الملل را اکثر شما عزیزان در رسانه ها و بسیاری از سریال ها و فیلم های داخلی و خارجی شنیده و یا دیده اید یا ممکن است خواسته یا ناخواسته سر از اینترپل در بیاورید و از این طریق با این پلیس آشنا شده باشید. در این مقاله قصد داریم شما را با این سازمان بین المللی که نقش بسیار تاثیرگذاری در برقرار کردن امنیت عمومی در سراسر دنیا دارد آَشنا کنیم.

هم زمان با گسترش و تحول جامعه؛ پدیده جرم هم متعاقب آن دچار تحول شده است. حرفه ای شدن مجرمان و بین المللی شدن جرم و پدیده جرایم سازمان یافته در سطح بین المللی سبب شده تا در راستای مهار و کنترل این جرایم، سازمان اینترپل تاسیس گردد.

اینترپل یا پلیس بین الملل چیست؟

اینترپل نام کوتاه سازمان پلیس بین الملل جنایی (International Criminal Police Organization) سازمانی بین المللی و مستقل است که به منظور برقراری امنیت عمومی، مبارزه با مجرمان و کنترل و مهار جرایم بین المللی کشورهای عضو تاسیس شده است.

این سازمان در سال ۱۹۲۳ در وین اتریش ایجاد شد. سازمان پلیس بین المللی جنایی یا اینترپل پس از سازمان ملل متحد، بزرگترین سازمان بین المللی است و طبق آخرین منابع تاکنون ۱۹۴ کشور عضو این سازمان هستند که کشور عزیزمان ایران یکی از این کشورهاست.

اینترپل چه اهدافی را دنبال می کند؟

اهداف و تمرکز اصلی اینترپل بر امنیت عمومی، پول شویی، جرایم سایبری، تروریسم، قاچاق اسلحه و مواد مخدرو استرداد مجرمین است لکن وظایف مهم دیگری نیز بر عهده پلیس بین الملل جنایی می باشد که به اختصار آن را بیان می کنیم:

  • تعقیب بین المللی
  • انجام تمامی امور پلیسی در سطح بین المللی
  • کشف موارد جعلی مدارک هویت نظیر گذرنامه و روادید
  • شناسایی گمشدگان و اجساد کشف شده
  • شناسایی و ردیابی افراد مورد درخواست
  • پیشگیری از سرقت و کشف آن نظیر اتومبیل و بانک و آثار هنری
  • کشف جعل اسکناس
  • استرداد مجرمین
  • مبارزه با مواد مخدر در تمامی زمینه ها (نظیر کشت، تولید،قاچاق و…)
وضعیت آبی، سبز، زرد، مشکی و قرمز در اینترپل
وضعیت آبی، سبز، زرد، مشکی و قرمز در اینترپل

وضعیت آبی- سبز- زرد- مشکی- قرمز

اعلامیه های بین المللی اینترپل، نامه هایی هستند که دفاتر مرکزی کشورهای عضو آن را تهیه و به دبیرخانه مرکزی پلیس بین الملل ارسال می کنند. این بخش نامه ها شامل اطلاعات جامع مجرمین بین المللی نظیر مشخصات هویتی، شگردهای کار، عکس و آثار انگشتان و… است. دبیرخانه مرکزی این نامه ها را به دفاتر اینترپل کشورهای عضو فرستاده تا ورود و خروج مجرمان کنترل شود و در صورت شناسایی اقدامات لازم انجام شود.

این اعلان ها با توجه به موضوع و میزان حساسیت متفاوت است مهم ترین آن ها عبارتند از:

اعلان آبی:

این اعلان زمانی صادر می شود که فرد تحت نظر پلیس است و پلیس کشور مربوطه قصد دارد اطلاعات بیشتری از فرد کسب کند تا بتواند ارزیابی کاملی در این خصوص به عمل آورده تا از وقوع جرم پیشگیری کند.

اعلان سبز:

این اعلان جنبه پیشگیرانه داشته و برای اشخاصی است که قبلا مرتکب جرم شده و محکومیت خود را سپری کرده و احتمال ارتکاب مجدد برایشان امکان پذیر است. این اعلان برای کشور های عضو جنبه هشداری دارد و اطلاعات لازم در رابطه با شخص ، نوع ارتکاب جرم و شگرد کار را بیان می کند تا از وقوع جرم دیگری جلوگیری شود.

اعلان زرد:

در اینترپل جهت گمشدگان اعلان زرد صادر می شود. افرادی که در کشور خود مفقود می شوند و هیچ گونه اثری از آن ها یافت نمی شود، اینتر پل جهت کمک به خانواده های گمشدگان مشخصات و عکس مفقودان را به دبیر خانه مرکزی ارسال کرده و پس از آن مرجع اخیر اطلاعات را برای سایر کشور های عضو می فرستد.

اعلان مشکی:

این اعلان برای اجساد گمشده در نظر گرفته شده که پلیس کشوری که جسد در آنجا یافت شده از طریق پلیس بین الملل خود درخواست می کند از طریق دبیرخانه مرکزی اقدامات لازم جهت آرشیو اطلاعات و ارسال آنها به کشور ها جهت شناسایی انجام شود.

وضعیت قرمز در اینترپل:

وضعیت قرمز ویژه افراد تحت تعقیب یا محکومین قطعی در اینترپل است. در اعلان قرمز بیان می‌شود که اداره اینترپل کشوری که مجرم را دستگیر کرده، باید بلافاصله به اداره اینترپل کشور درخواست‌کننده و دبیرخانه مرکزی اطلاع دهد و امور مربوطه به استراد مجرم را انجام دهد.

نقش اینترپل در ایران

کشور سرافرازمان ایران در سال ۱۳۰۱ به عضویت اینترپل درآمد و در این راستا دفتر اینترپل ایران، در تهران تاسیس شد. اینترپل ایران در شهرستان های کشور شعبه ای ندارد لکن مامور ویژه اینترپل در ادارات آگاهی شهرستان ها فعالیت می نماید. پلیس بین الملل نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران یا معاونت بین الملل ناجا، روابط بین الملل و ارتباط با اینترپل را انجام می دهد. از مسئولیت های مهم دفتر پلیس بین الملل ایران استرداد مجرمین و مبارزه با مواد مخدر را می توان نام برد.

فعالیت های اینترپل در ایران

  • رسیدگی و پیگیری جرایم به وقوع پیوسته که به نحوی با منافع یا ایرانیان مرتبط باشد.
  • اعلام عناوین و جرایم خارجیان در ایران به کشور تقاضا کننده
  • مکاتبه و  تبادل اطلاعات امنیتی با دبیرخانه مرکزی سازمان اینترپل و کشورهای عضو در رابطه با امور انتظامی و پلیسی
  • تعامل با اینترپل دیگر کشورها در رابطه با مقابله با جرایم سازمان‌یافته جهانی
  • صدور گواهی عدم سوء پیشینه به زبان انگلیسی برای ایرانیان مقیم خارج از کشور
  • اعلام سوابق خارجیان، با توجه به درخواست مراجع قضایی و پلیسی از کشور آن‌ها
  • اقدام در رابطه با ردیابی و شناسایی گمشدگان ایرانی در خارج از کشور و خارجیان مفقود در داخل ایران
  • ایجاد هماهنگی‌های لازم برای شرکت نمایندگان ناجا درکنفرانس‌ها و سمینارهای بین‌المللی
  • ارتباط با مسئولین قضایی در خصوص بازگرداندن و تحویل خلاف‌کاران و مجرمان
  • انجام تحقیقات و مکاتبات و فراهم آوردن موجبات دستگیری و تحت تعقیب قراردادن مجرمان و افراد تحت تعقیب در خارج از کشور
  • بررسی و پیگیری جرایم ایرانیان در خارج از کشور
  • اعلام مشخصات آثار فرهنگی و هنری مسروقه به سایر کشورها و اقدام در رابطه با ردیابی و کشف آثار هنری مسروقه
بیشتر بدانید:  مشاوره با وکیل بین المللی

نحوه شکایت از طریق اینترپل

برای شکایت از فردی که خارج از کشور است در ابتدا باید در مراجع قضایی اقدام به طرح شکایت یا دعوا کنیم و با توجه به اینکه فرد مقیم خارج از کشور مورد شکایت قرار گرفته است، مرجع قضایی صالح درخواست خود را جهت تعقیب متهم به اینترپل ایران ارسال می کند و پلیس بین الملل مستقر در ایران نیز در راستای دستور مرجع قضایی برای متهم یا مجرم اعلان قرمز صادر می کند.

ساختار و تشکیلات اینترپل

پلیس بین الملل ( اینترپل) از شش نهاد تشکیل شده است که عبارتند از :

۱- مجمع عمومی

عالی ترین نهاد این سازمان است و اجرای اساسنامه، تصویب برنامه ریزی های سالانه و ارائه راهکارهای مناسب جهت رسیدن به اهداف از وظایف این نهاد می باشد.

۲- کمیته اجرایی

این کمیته دارای ۱۸ عضو (رییس سازمان و دو معاون به همراه ۱۵ نفر عضو) است و حداقل سالی یکبار تشکیل جلسه می دهد. وظایف کمیته اجرایی اینترپل تهیه برنامه و دستور کار مجمع عمومی، و امور نظارتی بر دبیرخانه و بررسی بودجه و مخارج سازمان است.

۳- دبیرخانه سازمان

ریاست دبیرخانه سازمان پلیس بین الملل بر عهده دبیر کل سازمان بوده و این نهاد از تشکیلات دایمی این سازمان است. وظایف دبیر خانه سازمان، اعلام جرایم مهم بین المللی و آمار آن ها، ریشه یابی و تحقیقات در مورد جرایم و اجرای برنامه های مصوب مجمع عمومی و کمیته اجرایی است.

۴- دفتر ملی مرکزی

این نهاد در هر کشور عضو تاسیس می شود و با دبیر خانه و مراکز منطقه ای و همین طور با دفاتر ملی سایر کشورهای عضو در ارتباط است. وظیفه دفتر ملی مرکزی مکاتبه های نخستین برای جست و جوی متهم یا مجرم فراری، تعیین هویت و شناسایی و دستگیری و استرداد مجرمین به کشور محل وقوع جرم است.

۵- هسته مشاوران

این نهاد متشکل از اساتید و متخصصان در رشته های مختلف به منظور مشاوره و کمک به اینترپل جهت حل مسائل تخصصی و علمی ایجاد شده که این اساتید برای سه سال از سوی کمیته اجرایی انتخاب می شوند.

۶- کمیسیون بررسی پرونده های اینترپل

این کمیسیون آخرین نهاد مستقل از سازمان پلیس بین الملل است که سه وظیفه را بر عهده دارد:

۱- بررسی اطلاعات شخصی متهمین و مجرمین و مطابقت آن با قوانین و مقررات سازمان
۲- ارائه مشاوره به پلیس بین الملل در موارد عملیات، پروژه های سازمان
۳- رسیدگی و پردازش درخواست های در ارتباط با پرونده های موجود در اینترپل

وکیل برای شکایت از طریق اینترپل
وکیل برای شکایت از طریق اینترپل

وکیل برای شکایت از طریق اینترپل

در این مقاله اینترپل یا پلیس بین الملل را به طور کامل شناختید. با توجه به اینکه کلیه امور این سازمان در حوزه بین المللی صورت می گیرد. اینکه اینترپل به استرداد مجرمین کمک می کند بسیار نیکو و پسندیده است اما متاسفانه به علت های عدیده گاها استرداد افراد تحت تعقیب و مجرم به کشورمان میسور نیست لکن شما می توانید با اجرای یک برنامه دقیق و بهره گیری از مقررات کیفری کشور محل اقامت متهم یا سایر شگردهای حقوقی و پلیسی متهم خود را به ایران استرداد کنید. وکلای بین المللی لاهه با تخصص در حوزه بین الملل و تجربه فراوان در این راستا، همواره در جهت احقاق حق بزه دیدگان پیش قدم بوده و در جهت تظلم خواهی آنان از هیچ تلاشی دریغ نمی کند.

موضوعاتی که در آن اینترپل دخیل است در فضای بین المللی صورت گرفته و انجام امور مربوط آن نیازمند  تسلط به قوانین داخلی و خارجی و کنوانیسون ها است. لذا حضور وکیل بین المللی در این موارد کمک شایانی در جهت نتیجه گیری می نماید که ایرانیان خارج از کشور و داخل کشور می توانند با مشاوره وکیل امور بین الملل در حصول نتیجه بهتر عمل نمایند.

سوالات متداول در رابطه با اینترپل

مقر کنونی اینترپل در شهر لیون فرانسه و در ایران به آدرس تهران -میدان ونک – خیابان عطار – میدان عطارنیشابوری – ستاد فرماندهی نیروی انتظامی- پلیس بین الملل نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران یا معاونت بین الملل ناجا

اگر کشور ایران با کشوری که کلاهبردار در آن جا سکونت دارد قرارداد داشته باشد، امکانپذیر است.

به سایت گزینش و استخدامی ناجا مراجعه کنید.

بله پلیس بین الملل جهت کمک به خانواده های گمشدگان و تسریع در یافتن شخص مفقود الاثر  اطلاعات مورد نظر را برای سایر دفاتر اینتر پل در کشورهای عضو ارسال می کند.

با مراجعه به سایت پلیس بین الملل https://www.interpol.int می توانید اسامی این افراد را جست و جو کنید.

به این مطلب از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۳۲ میانگین امتیاز: ۳.۵]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

نوشتهٔ پیشین
استرداد مجرمین چگونه است؟
نوشتهٔ بعدی
اجرای حکم دادگاه خارجی در ایران

دیگر مطالب این دسته بندی

۱۰۲ دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • سلام در ایران میگویند کنسلوگری وزارت خانه آمریکا نداریم شما فرمودید از طریق امور وزارت خارجه مراجعه کنم حالا لطفا بگویید چطوری پیگیری کنم دختر همسرم حقوق ۵۰ در صد از بیمه می گیرد؟

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۱ بهمن ۱۴۰۱ ۲۳:۲۱

      با سلام لطفا جهت مشاوره با وکلای ما تماس بگیرید.

  • سلام آیا من در اهواز زندگی میکنم از دختر همسرم که در آمریکا ساکن است شما فرمودید از امور خارجه پیگیری کنم از خوزستان میشود شکایتش کنم

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۱ بهمن ۱۴۰۱ ۲۳:۱۷

      درود بر شما. بله لکن شکایت از جرمی که در خارج از کشور است در صلاحیت دادسرای امور بین الملل می باشد.

  • سلام وقت بخیر
    اگر مرد خارجی از طریق پیام رسان واتساپ پیام و وویس رکیک بعرستد آیا از طریق اینترپل میتونیم شکایت کنیم ؟
    مشخصات و تلفن مرد موجود هست!

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۱ بهمن ۱۴۰۱ ۲۳:۱۹

      درود ابتدا می بایست به دادسرای امور بین الملل مراجعه کنید و با دستور دادسرا به پلیس اینترپل مراجعه نمایید.

  • سلام اگه یه سایت خرید و فروش ارزهای دیجیتال بخواهیم شکایت کنیم این کار امکان پذیر هست سایت بلم

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۲۰ دی ۱۴۰۱ ۱۰:۴۱

      با سلام. اگر سایت و عوامل آن خارجی باشند معمولا شکایت به جایی نمی رسد اما اگر از داخل ایران کلاهبرداری صورت بگیرد از طریق پلیس فتا قابل پیگیری است.

  • سلام دختر همسرم حقوق مرا ۵۰ درصد از بیمه درخواست کردن وبه او دادن چونکه قبلا یک طلاق در ایران داشته از این مدرک استفاده کرد، مرا راهنمایی کنید چگونه از او تحقیق در امریکا بعمل آمده و به بیمه بدم

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۲۰ دی ۱۴۰۱ ۱۰:۴۶

      سلام و روز بخیر. درصورتیکه ایشان شرایطشان تغییر کرده و ازدواج کرده باشند شما می توانید از طریق وزارت امور خارجه پیگیری کنید.

  • سلام و عرض ادب یکی از اشناها که پسر هست ، طلاهای پدرشو برداشته و فروخته حدود پانصد میلیون و رفته دانشگاهی در ایتالیا و بعد از یک هفته تازه رفته و همه متوجه شدن . حالا پدرش گفته شکایت میکنم از دستش . میخواستم بدونم اگر شکایت کنه در حالی که دیگه اون پسر ایران نمیاد ، مشکلی براش بوجود میاد ؟ یا برای دانشگاهش ؟ پلیس اینترپل نمیگیره اونو؟ لطفا یه توضیح مختصر به زبان ساده به من بدید ، امکان گرفتنش از طریق اینرترپل هست ؟

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۲۰ دی ۱۴۰۱ ۱۰:۴۷

      سلام روز بخیر. این امر قابل پیگیری است. در این خصوص می توانید با وکیل اینترپل مشورت کنید.

  • سلام آیا شکایت از کلاهبردارهای نیجریه‌ای نتیجه ای هم دارد؟

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۱ آذر ۱۴۰۱ ۱۱:۳۷

      سلام و درود. با توجه به اینکه پیدا کردن منشا جرم نیاز به تفحص و بررسی دارد تا حدودی دشوار بنظر می رسد.

  • سلام فردی از طریق فروش اپارتمان پیشفروش از پدر من سال ۹۴ ۲۶۰ میلیون گرفت و ۱۳ نفر دیگر شاکی داشت پیگیری دادگاهی نتونستیم به جایی برسیم چون از کشور خارج شده همون سال میشود پدرم بره پلیس اینترپل و شکایت تنظیم کنه؟؟ امکان داره براش اعلان قرمز صادر کنن؟

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۲۶ آبان ۱۴۰۱ ۰۹:۵۲

      سلام‌ و‌ درود. شما از طریق مراجع قانونی و با راهنمایی های وکیل بین المللی می‌توانید از این فرد شکایت کنید. 

  • سلام یک شرکت استخراج ارز با حیله گری و با کارکنان اصلی خود که خود را مدیر کل مدیر و مدیر پرداخت معرفی میکردند و من با اونها در ارتباط بودم به مدت ۶ ماه ۶بار به اونها پول واریز کردم و بیشتر از ۴۰۰دلار پول دادم طی مقطع هایی، به بهانه های مختلف برای پرداخت سودم من را سر میدواندند و درست جواب های سربالا میدادند و هیچ وقت سودی به من ندادن، خلاصه کلاهبرداری کردن ،مقرشون در لندنه، ولی نفرات اصلیش در امریکاست،اسم مدیرش برایان ویلسون بود چطوری میتونم پیگیری کنم؟ بشدت کلاهبردار و حیله گرن لطفا کمکم کنید.

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۲۰ آبان ۱۴۰۱ ۱۰:۱۵

      با سلام. بله ولی اطلاعات بیشتری در این زمینه مورد نیاز می باشد لطفا جهت مشاوره تماس بگیرید.

  • سلام از سایت …. از من پول زیادی بردن بر مبنای رمز ارز تتر، چند صد نفر اینجوری شده و‌ داریم‌ طرح شکایت میکنیم، به نظرتون کاری میشه انجام داد، منبع سایت مشکوکا داخلیه چون توی نت ملی کار میکرد

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۸ آبان ۱۴۰۱ ۰۹:۳۴

      سلام روز شما بخیر. در صورتیکه منبع یا سرور داخلی باشد قابل پیگیری است. شما می توانید برای مشاوره با وکیل متخصص بین المللی با ما تماس بگیرید.

  • با سلام ممنون از سایت خوب تون و نکات ارزشمندش، یه سوال داشتم آیا برای حکم غیابی که برای جعل امضا صادر شده اعلان لیبل قرمز طبیعی است؟ آیا میشه شکایت کرد و اعتراض داد بخاطر تبعات این اعلان قرمز که صرفا براساس اتهام به همسر سابق بوده و چون ایشون نبوده غیابی حکم دادن و اعلان قرمز دادن که در حال حاضر با رضایت طرف مقابل رفع شده، میشه اعتراض کرد و اگه میشه به کجا میتونیم اعتراض بدیم. ممنون از پاسخگویی تون

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۸ آبان ۱۴۰۱ ۰۹:۳۳

      سلام وقت بخیر برای دریافت پاسخ سوال خود می توانید با وکلای اینترپل گروه وکلای لاهه ‌مشورت کنید. برای این امر می توانید با ما تماس بگیرید.

  • سلام ببخشید یه شرکت ظاهرا استخراج کننده ارز دیجیتال پول زیادی از یکی بستگان ما گرفته چطور میشه پیگیری کرد و شکایتشونو کرد اصلا فهمید کلاه بردارن یا نه؟

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۱۸ مهر ۱۴۰۱ ۱۴:۳۴

      سلام وقت بخیر نیاز به اطلاعات بیشتری هست لطفا با کارشناسان تماس بگیرید.

  • سلام‌ از من ارز دیجیتالی یه شخصی حسابمو خالی کرده و الا میکه نکردم بهر حال میپیچونه منو و همش منو میگه برو هر کاری‌ نکردی بکن من‌میخوام‌ به پلیس اینتر پل براش‌شکایت‌کنم ایا امکانش هست چون‌ وقتی دستوراتشو انجام دادم بعد حسابمو خالی کردن

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۲۹ شهریور ۱۴۰۱ ۱۸:۴۱

      سلام وقت بخیر
      شما میتونین از طریق پلیس فتا پیگیری کنین.

  • سلام من ده روز پیش در پلتفرم فارکس سرمایه گذاری کردم ولی انها حساب من را خالی کرده و به سرقت بردند الان لابد کجا پیگیری کنم؟

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۷ شهریور ۱۴۰۱ ۱۶:۲۳

      سلام و احترام
      شما باید آدرس و مشخصات دقیق پلتفرم را ارائه کنین، بعید است پلتفرم برای فارکس باشد و ممکن است بصورت مشابه و فیک به منظور کلاهبرداری طراحی شده باشد.

  • با عرض سلام و خسته نباشید
    همسر من حدود ۳ سال پیش با این عنوان که پذیرش تحصیلی در هلند گرفته ایران را ترک کرد
    بعد از حدود یکسال مشخص شد پناهنده شده و بعد به دلیل اینکه شرایط پناهندگی پذیرفته نشد از طریق کانال مانش به انگلیس رفته و اونجا تقاضای پناهندگی کرده…
    و الان بعد از سه سال درخواست جدایی داده
    من از طریق پلیس اینترپل می تونم برای ایشون شکایت کنم؟

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۷ شهریور ۱۴۰۱ ۱۶:۴۷

      سلام و درود شکایت شما از پلیس اینترپل در چه موضوعی است؟
      مسئله شکایت شما ارتباطی با امور پناهندگی ندارد چرا که هر چه وضعیت فرد برای زندگی بدتر باشد بیشتر مستعد پناهندگیست مگر اینکه شما بخواهید مواردی را به اداره مهاجرت انگستان بیان کنید که در پناهندگی ایشان تاثیر داشته و سبب منتفی شدن آن گردد به عنوان مثال ارائه مدارکی جهت اینکه شخص شرایط پناهندگی ندارد.

  • سلام خسته نباشید من هشت ساله ازدواج کردم و یه بچه ی هفت ساله دارم دوماه باردار بودم شوهرم فرارکرد رفت بلژیک. الان نه خرجی میفرسته نه کاره مارو درست میکنه. امکانش هست از طریق پلیس اینترپل پیگیری شه؟

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۱ شهریور ۱۴۰۱ ۱۹:۱۸

      سلام وقت بخیر
      در ابتدا باید دعاوی مالی را به طرفیت همسرتون در دادگاههای ایران مطرح کنید و بعد از اخذ حکم جلب از اجرای احکام بخواهید که ایشون رو اعلان قرمز کنند.

  • سلام بنده مهر ۱۴۰۰ در یک شرکت ارز دیجیتال لندن سرمایه گذاری کردم اما پس از هشت ماه موفق به هیچگونه برداشت از سرمایه ام نشدم آیا پلیس بین الملل میتونه برای برگردان سرمایه ام اقدام انجام بده؟

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ ۱۵:۳۱

      سلام این موضوع کلاهبرداری است و الزاما شخص خاطی خارجی نیست، ممکن است این عمل داخلی باشد و شما باید شکایت کنید.

  • سلام من یه پرونده در جریان توی اینترپل دارم. ممنون میشم راهنماییم کنید که چطور میتونم با وکلاتون مشاوره داشته باشم.

    پاسخ
  • سلام کسانی که در خارج حکم دارند و مجرم شناخته میشوند و در حال حاضر در ایران تردد دارند از چه طریقی می توان بیگیری کرد؟

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۳۰ فروردین ۱۴۰۱ ۱۱:۱۹

      با سلام
      از طریق اینترپل می توانید پیگیری کنید و برای کسب اطلاعات بیشتر حکم خود را ارسال کنید و با گروه وکلای بین المللی لاهه تماس بگیرید.

    • سلام یک شرکت اینترنتی ۱۰۰۰۰ دلار کلاهبرداری کرده از من میتوان کاری کرد

    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۷ تیر ۱۴۰۱ ۰۸:۲۸

      با سلام لطفا با شماره های دفتر تماس بگیرید.

  • خسته نباشین
    برای بازگرداندن کسی که تحت تعقیبه و ایران نیست باید از اینترپل پیگیری کنم؟

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۷ فروردین ۱۴۰۱ ۱۲:۳۴

      سلام
      ابتدا باید در مراجع قضایی طرح شکایت کنید و پس از آن می توان از طریق اینترپل اقدام نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up
مشاوره با لاهه در واتساپ
Call Now Button