اینترپل یا پلیس بین الملل

اینترپل یا پلیس بین الملل

اینترپل یا پلیس بین الملل را اکثر شما عزیزان در رسانه ها و بسیاری از سریال ها و فیلم های داخلی و خارجی شنیده و یا دیده اید یا ممکن است خواسته یا ناخواسته سر از اینترپل در بیاورید و از این طریق با این پلیس آشنا شده باشید. در این مقاله قصد داریم شما را با این سازمان بین المللی که نقش بسیار تاثیرگذاری در برقرار کردن امنیت عمومی در سراسر دنیا دارد آَشنا کنیم.

هم زمان با گسترش و تحول جامعه؛ پدیده جرم هم متعاقب آن دچار تحول شده است. حرفه ای شدن مجرمان و بین المللی شدن جرم و پدیده جرایم سازمان یافته در سطح بین المللی سبب شده تا در راستای مهار و کنترل این جرایم، سازمان اینترپل تاسیس گردد.

اینترپل یا پلیس بین الملل چیست؟

اینترپل نام کوتاه سازمان پلیس بین الملل جنایی (International Criminal Police Organization) سازمانی بین المللی و مستقل است که به منظور برقراری امنیت عمومی، مبارزه با مجرمان و کنترل و مهار جرایم بین المللی کشورهای عضو تاسیس شده است.

این سازمان در سال ۱۹۲۳ در وین اتریش ایجاد شد. سازمان پلیس بین المللی جنایی یا اینترپل پس از سازمان ملل متحد، بزرگترین سازمان بین المللی است و طبق آخرین منابع تاکنون ۱۹۴ کشور عضو این سازمان هستند که کشور عزیزمان ایران یکی از این کشورهاست.

اینترپل چه اهدافی را دنبال می کند؟

اهداف و تمرکز اصلی اینترپل بر امنیت عمومی، پول شویی، جرایم سایبری، تروریسم، قاچاق اسلحه و مواد مخدرو استرداد مجرمین است لکن وظایف مهم دیگری نیز بر عهده پلیس بین الملل جنایی می باشد که به اختصار آن را بیان می کنیم:

  • تعقیب بین المللی
  • انجام تمامی امور پلیسی در سطح بین المللی
  • کشف موارد جعلی مدارک هویت نظیر گذرنامه و روادید
  • شناسایی گمشدگان و اجساد کشف شده
  • شناسایی و ردیابی افراد مورد درخواست
  • پیشگیری از سرقت و کشف آن نظیر اتومبیل و بانک و آثار هنری
  • کشف جعل اسکناس
  • استرداد مجرمین
  • مبارزه با مواد مخدر در تمامی زمینه ها (نظیر کشت، تولید،قاچاق و…)
وضعیت آبی، سبز، زرد، مشکی و قرمز در اینترپل
وضعیت آبی، سبز، زرد، مشکی و قرمز در اینترپل

وضعیت آبی- سبز- زرد- مشکی- قرمز

اعلامیه های بین المللی اینترپل، نامه هایی هستند که دفاتر مرکزی کشورهای عضو آن را تهیه و به دبیرخانه مرکزی پلیس بین الملل ارسال می کنند. این بخش نامه ها شامل اطلاعات جامع مجرمین بین المللی نظیر مشخصات هویتی، شگردهای کار، عکس و آثار انگشتان و… است. دبیرخانه مرکزی این نامه ها را به دفاتر اینترپل کشورهای عضو فرستاده تا ورود و خروج مجرمان کنترل شود و در صورت شناسایی اقدامات لازم انجام شود.

این اعلان ها با توجه به موضوع و میزان حساسیت متفاوت است مهم ترین آن ها عبارتند از:

اعلان آبی:

این اعلان زمانی صادر می شود که فرد تحت نظر پلیس است و پلیس کشور مربوطه قصد دارد اطلاعات بیشتری از فرد کسب کند تا بتواند ارزیابی کاملی در این خصوص به عمل آورده تا از وقوع جرم پیشگیری کند.

اعلان سبز:

این اعلان جنبه پیشگیرانه داشته و برای اشخاصی است که قبلا مرتکب جرم شده و محکومیت خود را سپری کرده و احتمال ارتکاب مجدد برایشان امکان پذیر است. این اعلان برای کشور های عضو جنبه هشداری دارد و اطلاعات لازم در رابطه با شخص ، نوع ارتکاب جرم و شگرد کار را بیان می کند تا از وقوع جرم دیگری جلوگیری شود.

اعلان زرد:

در اینترپل جهت گمشدگان اعلان زرد صادر می شود. افرادی که در کشور خود مفقود می شوند و هیچ گونه اثری از آن ها یافت نمی شود، اینتر پل جهت کمک به خانواده های گمشدگان مشخصات و عکس مفقودان را به دبیر خانه مرکزی ارسال کرده و پس از آن مرجع اخیر اطلاعات را برای سایر کشور های عضو می فرستد.

اعلان مشکی:

این اعلان برای اجساد گمشده در نظر گرفته شده که پلیس کشوری که جسد در آنجا یافت شده از طریق پلیس بین الملل خود درخواست می کند از طریق دبیرخانه مرکزی اقدامات لازم جهت آرشیو اطلاعات و ارسال آنها به کشور ها جهت شناسایی انجام شود.

وضعیت قرمز در اینترپل:

وضعیت قرمز ویژه افراد تحت تعقیب یا محکومین قطعی در اینترپل است. در اعلان قرمز بیان می‌شود که اداره اینترپل کشوری که مجرم را دستگیر کرده، باید بلافاصله به اداره اینترپل کشور درخواست‌کننده و دبیرخانه مرکزی اطلاع دهد و امور مربوطه به استراد مجرم را انجام دهد.

نقش اینترپل در ایران

کشور سرافرازمان ایران در سال ۱۳۰۱ به عضویت اینترپل درآمد و در این راستا دفتر اینترپل ایران، در تهران تاسیس شد. اینترپل ایران در شهرستان های کشور شعبه ای ندارد لکن مامور ویژه اینترپل در ادارات آگاهی شهرستان ها فعالیت می نماید. پلیس بین الملل نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران یا معاونت بین الملل ناجا، روابط بین الملل و ارتباط با اینترپل را انجام می دهد. از مسئولیت های مهم دفتر پلیس بین الملل ایران استرداد مجرمین و مبارزه با مواد مخدر را می توان نام برد.

فعالیت های اینترپل در ایران

  • رسیدگی و پیگیری جرایم به وقوع پیوسته که به نحوی با منافع یا ایرانیان مرتبط باشد.
  • اعلام عناوین و جرایم خارجیان در ایران به کشور تقاضا کننده
  • مکاتبه و  تبادل اطلاعات امنیتی با دبیرخانه مرکزی سازمان اینترپل و کشورهای عضو در رابطه با امور انتظامی و پلیسی
  • تعامل با اینترپل دیگر کشورها در رابطه با مقابله با جرایم سازمان‌یافته جهانی
  • صدور گواهی عدم سوء پیشینه به زبان انگلیسی برای ایرانیان مقیم خارج از کشور
  • اعلام سوابق خارجیان، با توجه به درخواست مراجع قضایی و پلیسی از کشور آن‌ها
  • اقدام در رابطه با ردیابی و شناسایی گمشدگان ایرانی در خارج از کشور و خارجیان مفقود در داخل ایران
  • ایجاد هماهنگی‌های لازم برای شرکت نمایندگان ناجا درکنفرانس‌ها و سمینارهای بین‌المللی
  • ارتباط با مسئولین قضایی در خصوص بازگرداندن و تحویل خلاف‌کاران و مجرمان
  • انجام تحقیقات و مکاتبات و فراهم آوردن موجبات دستگیری و تحت تعقیب قراردادن مجرمان و افراد تحت تعقیب در خارج از کشور
  • بررسی و پیگیری جرایم ایرانیان در خارج از کشور
  • اعلام مشخصات آثار فرهنگی و هنری مسروقه به سایر کشورها و اقدام در رابطه با ردیابی و کشف آثار هنری مسروقه
بیشتر بدانید:  مشاوره با وکیل بین المللی

نحوه شکایت از طریق اینترپل

برای شکایت از فردی که خارج از کشور است در ابتدا باید در مراجع قضایی اقدام به طرح شکایت یا دعوا کنیم و با توجه به اینکه فرد مقیم خارج از کشور مورد شکایت قرار گرفته است، مرجع قضایی صالح درخواست خود را جهت تعقیب متهم به اینترپل ایران ارسال می کند و پلیس بین الملل مستقر در ایران نیز در راستای دستور مرجع قضایی برای متهم یا مجرم اعلان قرمز صادر می کند.

ساختار و تشکیلات اینترپل

پلیس بین الملل ( اینترپل) از شش نهاد تشکیل شده است که عبارتند از :

۱- مجمع عمومی

عالی ترین نهاد این سازمان است و اجرای اساسنامه، تصویب برنامه ریزی های سالانه و ارائه راهکارهای مناسب جهت رسیدن به اهداف از وظایف این نهاد می باشد.

۲- کمیته اجرایی

این کمیته دارای ۱۸ عضو (رییس سازمان و دو معاون به همراه ۱۵ نفر عضو) است و حداقل سالی یکبار تشکیل جلسه می دهد. وظایف کمیته اجرایی اینترپل تهیه برنامه و دستور کار مجمع عمومی، و امور نظارتی بر دبیرخانه و بررسی بودجه و مخارج سازمان است.

۳- دبیرخانه سازمان

ریاست دبیرخانه سازمان پلیس بین الملل بر عهده دبیر کل سازمان بوده و این نهاد از تشکیلات دایمی این سازمان است. وظایف دبیر خانه سازمان، اعلام جرایم مهم بین المللی و آمار آن ها، ریشه یابی و تحقیقات در مورد جرایم و اجرای برنامه های مصوب مجمع عمومی و کمیته اجرایی است.

۴- دفتر ملی مرکزی

این نهاد در هر کشور عضو تاسیس می شود و با دبیر خانه و مراکز منطقه ای و همین طور با دفاتر ملی سایر کشورهای عضو در ارتباط است. وظیفه دفتر ملی مرکزی مکاتبه های نخستین برای جست و جوی متهم یا مجرم فراری، تعیین هویت و شناسایی و دستگیری و استرداد مجرمین به کشور محل وقوع جرم است.

۵- هسته مشاوران

این نهاد متشکل از اساتید و متخصصان در رشته های مختلف به منظور مشاوره و کمک به اینترپل جهت حل مسائل تخصصی و علمی ایجاد شده که این اساتید برای سه سال از سوی کمیته اجرایی انتخاب می شوند.

۶- کمیسیون بررسی پرونده های اینترپل

این کمیسیون آخرین نهاد مستقل از سازمان پلیس بین الملل است که سه وظیفه را بر عهده دارد:

۱- بررسی اطلاعات شخصی متهمین و مجرمین و مطابقت آن با قوانین و مقررات سازمان
۲- ارائه مشاوره به پلیس بین الملل در موارد عملیات، پروژه های سازمان
۳- رسیدگی و پردازش درخواست های در ارتباط با پرونده های موجود در اینترپل

وکیل برای شکایت از طریق اینترپل
وکیل برای شکایت از طریق اینترپل

وکیل برای شکایت از طریق اینترپل

در این مقاله اینترپل یا پلیس بین الملل را به طور کامل شناختید. با توجه به اینکه کلیه امور این سازمان در حوزه بین المللی صورت می گیرد. اینکه اینترپل به استرداد مجرمین کمک می کند بسیار نیکو و پسندیده است اما متاسفانه به علت های عدیده گاها استرداد افراد تحت تعقیب و مجرم به کشورمان میسور نیست لکن شما می توانید با اجرای یک برنامه دقیق و بهره گیری از مقررات کیفری کشور محل اقامت متهم یا سایر شگردهای حقوقی و پلیسی متهم خود را به ایران استرداد کنید. وکلای بین المللی لاهه با تخصص در حوزه بین الملل و تجربه فراوان در این راستا، همواره در جهت احقاق حق بزه دیدگان پیش قدم بوده و در جهت تظلم خواهی آنان از هیچ تلاشی دریغ نمی کند.

موضوعاتی که در آن اینترپل دخیل است در فضای بین المللی صورت گرفته و انجام امور مربوط آن نیازمند  تسلط به قوانین داخلی و خارجی و کنوانیسون ها است. لذا حضور وکیل بین المللی در این موارد کمک شایانی در جهت نتیجه گیری می نماید که ایرانیان خارج از کشور و داخل کشور می توانند با مشاوره وکیل امور بین الملل در حصول نتیجه بهتر عمل نمایند.

سوالات متداول در رابطه با اینترپل

مقر کنونی اینترپل در شهر لیون فرانسه و در ایران به آدرس تهران -میدان ونک – خیابان عطار – میدان عطارنیشابوری – ستاد فرماندهی نیروی انتظامی- پلیس بین الملل نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران یا معاونت بین الملل ناجا

اگر کشور ایران با کشوری که کلاهبردار در آن جا سکونت دارد قرارداد داشته باشد، امکانپذیر است.

به سایت گزینش و استخدامی ناجا مراجعه کنید.

بله پلیس بین الملل جهت کمک به خانواده های گمشدگان و تسریع در یافتن شخص مفقود الاثر  اطلاعات مورد نظر را برای سایر دفاتر اینتر پل در کشورهای عضو ارسال می کند.

با مراجعه به سایت پلیس بین الملل https://www.interpol.int می توانید اسامی این افراد را جست و جو کنید.

به این مطلب از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۳۲ میانگین امتیاز: ۳.۵]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

نوشتهٔ پیشین
استرداد مجرمین چگونه است؟
نوشتهٔ بعدی
اجرای حکم دادگاه خارجی در ایران

دیگر مطالب این دسته بندی

۱۰۲ دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • با عرض سلام
    جمعی از مالباختگان شرکت کلاهبرداری یونیک فاینانس (۱۸ هزار نفر) حدود دو سال پیش پرونده شکایتی در دادسرای ناحیه ۳۱ تهران علیه متهمان اصلی پرونده که ایرانی هستند انجام داده اند
    با گذشت این همه مدت و پیگیری های بازپرس محترم پرونده متاسفانه اینترپل اعلان قرمز متهم ها را صادر نمیکند

    لطفا  کمک کنید تا نقطه امیدی باشد برای بازگشت سرمایه از دست رفته حدود ۲۰۰ هزار مالباخته
    از شما سپاسگزاریم

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۱۹ آذر ۱۴۰۲ ۰۹:۰۲

      درود بر شما، با توجه به تخصصی بودن موضوع شما در حوزه بین الملل و اینترپل می توانید نسبت به درخواست مشاوره با وکیل متخصص اقدام کنید.

  • علی اکبر کوشکی
    ۱۶ آذر ۱۴۰۲ ۱۲:۱۸

    سلام خدمت عوامل محترم اینترپل
    اینجانبان ،،علی اکبر، ،منیره ،،،نگار کوشکی
    از مالباختگان شرکت یونیک فاینانس هستیم که الارقم مدت یکسالونیمه از ارجاع پرونده به اینترپل، اقدامی مبنی بر استرداد مجرمان این پرونده صورت نگرفته ،لازم بذکر است این پرونده اولین پرونده ی کثیراشکیه کشور نیز محسوب میشود و حدود ۱۸ هزار پرونده باز قضایی دارد.
    لطفا در تسریع روند پرونده اقدامات لازم را مبذول فرمائید

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۱۹ آذر ۱۴۰۲ ۰۹:۰۲

      درود بر شما، با توجه به تخصصی بودن موضوع شما در حوزه بین الملل و اینترپل می توانید نسبت به درخواست مشاوره با وکیل متخصص اقدام کنید.

  • سلام یکی از اقوام دخترش درمالزی مشغول تحصیل بوده مادر و پسرش در خرداد سال ۹۱ جهت دیدن او به مالزی میروند پس ازورود بوسیله پیامک رسیدن خود را اعلام میکنند از ان تاریخ به بعد که حدود ۱۱ سال میشود هیچگونه اطلاعی از انها نیست بستگان انها نمیدانند ایا انها در قید حیاتند یا اینکه فوت کرده اند از طریق وزارت امورخارجه هم پیگیر شدیم جواب قانع کننده ای نگرفتیم صرفا ورود انها را تایید نموده و گفتند ما اطلاع دیگری نداریم لذا ازان مقام استدعا دارم در صورت امکان کمک یا راهنمایی به فرمایید تا خانواده ای پس از سالها چشم انتظاری باخبر شوند و از این بلا تکلیفی بیرون بیایند.

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۱۹ آذر ۱۴۰۲ ۰۹:۰۵

      سلام وقت بخیر
      با توجه تخصصی بودن موضوع شما می بایست با وکیل متخصص بین المللی مشورت کنید لذا شما می توانید جهت مشاوره فرم درخواست مشاوره را تکمیل کنید و یا با دفتر مجموعه تماس بگیرید.

  • باسلام
    بنده یکی از نمایندگان چند صدهزار مالباخته پرونده وپروژه شرکت یونیک فاینانس هستم که پرونده آن در دادسرای ناحیه ۳۱ تهران میباشد علیرغم پیگیری های متعدد و ثبت شرکت نامبرده در دبی هنوز اعلان قرمز ۸ متهم اصلی پرونده صادر نشده است؟
    دلیل آن چه میتواند باشد؟
    شرکت ثبت شده در دبی میباشد و تعدادی از متهمین در دبی و تعدادی در ترکیه ساکن میباشند.

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۱۹ آذر ۱۴۰۲ ۰۹:۱۱

      سلام وقت بخیر
      با توجه به تخصصی بودن موضوع شما در حوزه بین الملل و اینترپل می توانید نسبت به درخواست مشاوره با وکیل متخصص اقدام کنین.

  • سلام وقت بخیر
    پدربزرگ من تو امریکا ۱۰ سال فوت کرده و الان برای گرفتن ارثیه اقدام کردم اما انگار یه نفر با تشابه اسمی تو ایران میراث اونو از امریکا بالاکشیده، من چطوری میتونم پیگیری کنم؟

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۱۹ آذر ۱۴۰۲ ۰۹:۱۲

      سلام وقت شما بخیر شما می توانید جهت اقدام و پیگیری پرونده خود توسط وکیل متخصص در حوزه بین الملل اقدام کنین.

  • حسام الدین اسماعیل زاده
    ۱ مهر ۱۴۰۲ ۰۴:۲۷

    من بسجی فعال هستم کاردانی کامبیوتر گرافیک هستم و دارایی مدرک فدراسیون جودو کوراش جمهوری اسلامی ایران کیو ۵ هستم کیو۷ کیو۶ کیو۸کیو۹ هستم. مسابقات آکادمی جودو شهید بیرقی تبریز استان آذربایجان شرقی باشگاه پرواز تبریز استخدام پلیس اینترپل ایران استخدام شوم .

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۳۰ مهر ۱۴۰۲ ۱۶:۰۱

      سلام وقت بخیر جهت استخدام در اینترپل لطفا به اداره گزینش پلیس نیروی انتظامی استان خود مراجعه کنید.

  • سلام ببخشید در دعوای حقوقی طرف محکوم شده ولی الان مقیم کشور ارمنستان ایا میتونیم حکم جلب ایشان را از طریق اینتر پل پیگیری کنیم.

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۲۰ شهریور ۱۴۰۲ ۱۰:۴۶

      سلام وقت بخیر شما می توانید از طریق اینترپل نسبت به استرداد ایشان به ایران اقدام کنید.

    • Mr.Zandimashhadi Alireza
      ۲۲ مهر ۱۴۰۲ ۱۵:۵۸

      اینجانب بازنشسته دانشگاه علوم پزشکی در سال ژانویه ۲۰۰۹ حساب سرمایه‌گذاری بمبلغ ۱۵۰۰ پوند در بانک انگلیس افتتاح نموده ام و بعد از چندین ماه افزایش سرمایه متاسفانه حسابم درسال۲۰۱۰ توسط فردی دراسکاتلند هک شد و با شکایتهای مکرر در سال ۲۰۱۱ مجددا پولم از اسکاتلند به حسابم انتقال یافت. ولی متاسفانه درسال ۲۰۱۲ مدیران بانک از حسابم کلاهبرداری کرده‌اند.
      الان باتوجه به شکایت به Financial Ombudsman درلندن هنوز نتواستم به حسابم دسترسی داشته باشم درصورتی که مدیر Dean Financial Ombudsman مشخصات اینجانب راتایید نموده و موجوی حسابم فعلا ۲,۰۰۰,۰۰۰,۰۰ است. ضمنا بانک لندن به اینجانب مبلغ ۵۰۰,۰۰۰ پوند ضرر مالی و جانی نموده‌ است و بیشتر از دویست سند برای ارائه دارم. باتشکر از شما لطفا مرا راهنمایی کنید و اقدامات بعدی اینجانب چست.

    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۳۰ مهر ۱۴۰۲ ۱۵:۵۸

      سلام وقت بخیر با توجه به تخصصی بودن موضوع مطروحه شما، می توانید با وکلای گروه وکلای بین المللی جهت مشاوره تماس بگیرید.

  • سلام مادرم ترکیه بود چند ساله خبری ازش ندارم زنگ و پیام نداده کجا باید پیگیری کنم حتما باید برم تهران؟

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۲۰ شهریور ۱۴۰۲ ۱۱:۰۴

      سلام وقت شما بخیر شما می توانید مفقودی مادرتان را از طریق پلیس اینترپل پیگیری نمایید در صورت نیاز به مشاوره می توانید با وکلای مجموعه در ارتباط باشید.

    • برادرم بنام امان ظاهر مدت ده روز میشه در دام شرکت های هرمی افتاده، ازینکه آن یک بچه خورد و ساده است آنها او را گروگان گرفته و دو هزار دالر میخواهد. لطفاً ما را درین زمینه کمک کنید تا برادرم آزاد گردد.
      با تشکر

    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۱۹ آذر ۱۴۰۲ ۰۹:۰۸

      سلام روز خوش
      چنانچه اتباع هستید با پلیس تماس بگیرید و در دادسرای بین الملل شکایت خود را مطرح کنید.

  • سلام دختر من کلاس نهم است و میخواد بره اینترپل باید چه رشته ای رو انتخاب کنه؟

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۱۵ تیر ۱۴۰۲ ۲۰:۳۷

      سلام وقت بخیر در حال حاضر در کشورمان رشته تخصصی برای این موضوع ایجاد نشده.

  • من در یک شرکت بنام nexere consulting سرمایه گذاری انجام داده ام و الان متوجه شده ام که یک شرکت کلاهبرداری است دفتر اصلی این شرکت در لندن و یک دفتر دیگر در هلند دارد و طبق اطلاعاتی که داخل سایت قرار داده در زمینه انرژی خورشیدی و ساختمانی هم فعالیت دارد، من چطور میتوانم از این شرکت شکایت کنم؟آیا پلیس اینترپل میتواند این مورد را پیگری کنند؟ ممنون میشم من را راهنمایی کنید

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۱۵ تیر ۱۴۰۲ ۲۰:۳۵

      سلام وقت شما بخیر
      با توجه به تخصصی بودن موضوع شما جهت مشاوره با وکیل متخصص بین المللی با دفتر تماس بگیرید.

  • یک شرکت خارجی در هلند مبلغ زیادی را با رمز ارز از من گرفته است و الان هم در واتساپ در حال حرف زدن با من است و مشخص است پول مرا پس بدهد باید چکار کنم؟

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۱۵ تیر ۱۴۰۲ ۲۰:۳۴

      با توجه به تخصصی بودن موضوع شما جهت مشاوره با وکیل متخصص بین المللی با دفتر تماس بگیرید.

  • سلام و عرض ادب. من مورد کلاهبرداری ارز دیجیتال قرار گرفتم. ایا میتوان به نتیجه رسید؟

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۱۵ تیر ۱۴۰۲ ۲۰:۲۵

      سلام روز خوش
      ابتدا باید موضوع شما مورد بررسی قرار گرفته شود سپس می توان در رابطه با کسب نتیجه یا عدم نتیجه آن اظهار نظر کرد.

  • سلام پسر من برای مهاجرت توسط شخصی که مبلغ زیادی از اون پول گرفته بلاتکلیف در مالزی هست اون شخص هم در مالزی بصورت پی هویت زندگی می‌کنه ولی زن و بچه اش در مالزی دارای هویت هستند ایا می شود از این شخص شکایت کرد

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۳ خرداد ۱۴۰۲ ۱۶:۵۶

      سلام وقت بخیر
      بله امکان پذیر است. موضوع شما نیاز به مشاوره با وکیل متخصص در امور بین الملل دارد. شما می توانید جهت مشاوره با دفاتر ما در تماس باشید.

  • سلام یک شرکت سرمایه گذاری رمز ارز مبلغ حدودا ۵۵ میلیون از من گرفته و هیچ سود وپولی پراخت نکرده …اصلا این شکایت قابل پیگیری هست ؟؟یا اینکه کلا این داستان رو منتفی بدنم .میخواستم نظر بدید

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۱۷ فروردین ۱۴۰۲ ۱۱:۵۰

      وکیل بین المللی در این خصوص بیان می دارد: با توجه به اینکه بیشتر این پلتفرم ها و شرکت های ایجاد شده در حوزه رمز ارز با هدف کلاهبرداری ایجاد شده اند ابتدا باید منبع تاسیس این شرکت بررسی شود سپس اقدامات لازم جهت شکایت صورت پذیرد.

  • سلام
    من میخوام عضو اینترپل پلیس شم و مونث ام
    میتونم از طریق انتظامی عضو شم؟

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۱۷ فروردین ۱۴۰۲ ۱۱:۵۱

      سلام و درود. برای عضویت در پلیس اینترپل باید مستقیما با این سازمان مکاتبه نمایید.

  • باسلام و خسته نباشید شوهر من سیزده سال پیش به جرم مواد فروشی به حبس محکوم شد و خانوادش براش و ثیقه گذاشتن و شوهرم هم قاچاقی از ایران فرار کرد و به استرالیا رفت و شنیدم که سیتیزن هم شده من و دو تا بچه رو گذاشت به امان خدا الان دیگه خسته شدم میخوام به پلیس اینترپل برم و شکایت کنم و اون رو برگردونم ایا امیدی هست برش گردونن و بندازنش زندان ممنون میشم جوابم رو بدید؟

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۱۸ اسفند ۱۴۰۱ ۲۱:۱۷

      با سلام با توجه به توضیحات شما و تخصصی بودن موضوع مربوطه می توانید با وکیل متخصص در این زمینه مشورت بگیرید.

  • با سلام خسته نباشید
    سوال من این است که برادر من راننده کشنده (ماشین سنگین) است صاحب ماشین ساعت ۶ صبح اومد در خانه برادرم گفت ماشینو اوردم گمرک هست بیا بریم برادرم هم رفت با هم رفتن ترکیه برادرم از راه ترانزیتی وارد ترکیه شد و صاحب ماشین هم از سالن مسافری اون طرف با برادرم درگیر میشن برادرم میگه ماشین باید بره اسکن که من مطمئن بشم صاحب ماشینم میگه طرف ایران اسکن کردم که یهو پلیس گمرک ترکیه ماشینو مینویسه اسکن صاحب ماشین هم که میبینه که ماشین باید بره اسکن از پلیس ترکیه میپرسه سرویس بهداشتی کجاست پلیس میگه سالن مسافری هست اونم به بهانه سرویس بهداشتی میاد سالن مهر خروج از ترکیه به ایران رو میزنه به پاسپورتش میاد طرف ایران و از ماشین هم ۱ تن مواد مخدر پلیس ترکیه کشف میکنه الان ما میتونیم اینو از طریق اینترپل پیگیری کنیم یا نه ممنون بابت راهنماییتون.

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۴ اسفند ۱۴۰۱ ۱۶:۳۳

      سلام وقت بخیر با توجه به تخصصی بودن موضوع مطروحه شما می توانید با وکلای تخصصی در این زمینه مشورت نمایید.

  • سلام
    اگه کسی ار طریق ارز دیجیتال پول ما را بالا بکشد می‌توان به آن شکایت کرد

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۲۹ بهمن ۱۴۰۱ ۱۸:۵۰

      سلام و روز بخیر. شکایت بله امکانپذیر است اما نتیجه گیری در پرونده های کلاهبرداری ارز دیجیتال سخت است.

  • با سلام و وقت بخیر
    سوال من این هست که اگر من با یک شخص خارجی قرارداد عدم افشای اطلاعات پروژه خصوصی داشته باشم و اون فرد اقدام به استفاده از پروژه یا فروش به دیگران یا افشای این اطلاعات کنه، آیا می توانم از طریق اینترپل ازش شکایت کنم؟

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ ۱۹:۰۶

      با سلام و درود اینترپل در این مورد ورود نمی کند دعوای شما یک دعوای قراردادی است که می توانید در مراجع ذی صلاح بین المللی از قبیل داوری یا دادگاه های مربوطه طرح دعوی کنید.

  • سلام یکی از سرشاخه های شرکت هرمی ۷۰ میلیون پول منو بالا کشیده الانم علیرغم ممنوع الخروجی و وثیقه ای که گذاشته قاچاقی از مرز فرار کرده من شکایت کنم با توجه به اینکه ایران‌نیست ولی خب سابقه کیفری فعالیت در شرکت هرمی رو داره، به جایی میرسه؟

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ ۰۹:۰۶

      سلام و درود. می توانید از طریق پلیس اینترپل اقدام کنید تا اعلان قرمز صادر بشود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up
مشاوره با لاهه در واتساپ
Call Now Button