مهاجرت کاری موضوعی است که امروزه با توجه به شرایط اقتصادی و اجتماعی در اکثر کشور ها به خصوص کشور ایران مطرح شده و متقاضیان بسیاری دارد. با توجه به شیوع بیماری کرونا و تضعیف شرایط اقتصادی و کاری کشورهای کم جمعیت و مهاجر پذیر نیاز آن ها به نیروی کار بیشتر شده و بستر مناسبی را جهت مهاجرت کاری فراهم نموده است و متقاضیان می توانند با توجه به نیازهای کشورهی مهاجرپذیر اقدام به مهاجرت و همین طور اشتغال نمایند.
وکیل مهاجرت با توجه به سوالات متداول در باره مهاجرت کاری سعی بر آن داشته مهاجرت کاری را تعریف کرده و مخاطبین را از مزایا، شرایط اخذ ویزا و مراحل آن، کشورهای مناسب جهت اشتغال، روش های مهاجرت کاری و نقش وکیل مهاجرت کاری و … آگاه نماید تا با اطلاعات کامل و جامعی اقدام به مهاجرت کاری نمایند.
مهاجرت کاری چیست؟
مهاجرت کاری یا مهاجرت شغلی همان طور که از نامش پیداست مهاجرت به دیگر کشورها جهت رشد و بهبود اقتصادی و پیشرفت موقعیت شغلی می باشد. لازمه مهاجرت کاری اخذ ویزای کار (work visa ) می باشد که با دریافت آن جواز کار کردن در کشور مقصد صادر گردیده و پس از مدتی اقامت و اشتغال و پرداخت مالیات ها می توان اقدام به درخواست اقامت دائم نمود. برای اخذ ویزای کاری و امور مهاجرت کاری با توجه به مقررات و قوانین خاص کشورها می بایست اقدامات را انجام داد.
مهاجرت کاری و شرایط آن
مهاجرت کاری نیاز به یکسری پارامترهادارد که به تناسب قوانین هر کشور مختلف است ولیکن برخی شرایط عمومی وجود دارند که هریک را بیان می کنیم:
۱- پیشنهاد کاری (Job offer)
اولین شرط پیشنهاد کاری می باشد که جهت مهاجرت کاری متقاضی می بایست از طرف یک شرکت یا کارفرما پیشنهاد شغلی داشته و اعلام کمبود نیروی متخصص وجود داشته باشد.لازم به ذکر است این پیشنهاد می بایست به صورت خصوصی ارسال شده باشد که اطلاعات دقیق شما و شرکت مذکور در آن درج شده باشد. اگرچه ممکن است این شرط سخت و دشوار به نظر برسد ولیکن اکثر کشورها سایت های کاریابی راه اندازی کرده که این امر سبب سهولت مهاجران کاری گردیده است.
۲- سلامت جسم و روان در مهاجرت کاری
بدون شک در تمام تقاط جهان سلامت جسمی و روحی روانی شرط لازم جهت کاری می باشد که برای مهاجرت کاری نیز به همین شکل است و بر اساس معاینات پزشک گواهی نامه ای صادرمی می گردد.
۳- شرط سنی مجاز برای مهاجرت کاری
جهت مهاجرت کاری ممکن است قوانین هر کشور با کشور های دیگر متفاوت باشد ولیکن به صورت کلی سن مناسب و قانونی جهت اشتغال از هجده الی چهل سال می باشد.
۴- عدم سوء پیشینه
از شروط دیگر مهاجرت کاری دریافت تاییدیه عدم سوء پیشینه از کشورهایی که متقاضی در آن جا به مدت یکسال از سن شانزده سالگی زندگی کرده در طی مدت ده سال گذشته می باشد که لازمه جهت اشتغال در کشور مورد نظر است.
۵- تسلط به زبان کشور مقصد
تسلط به زبان کشور مورد نظر مهاجرت کاری بدون شک اصل اول این موضوع بوده که در برخی موارد نیاز به ارائه مدرک زبان معتبر و برخی موارد نیز صرفا توانایی های اولیه مکالمه بویژه در موارد دعوتنامه معتبر قابل قبول می باشد.
۶- سابقه تحصیلی و شغلی
بدون شک داشتن یک سابقه شغلی و یا تحصیلی مرتبط با کار مورد نظر تاثیر بسزایی در اخذ ویزا جهت مهاجرت کاری داشته که همچون تسلط به زبان بین المللی تاثیر دو چندان دارد و سبب سهولت انجام امور مربوط به اخذ ویزای کار می شود.
مهاجرت کاری و مزایای آن
مهاجرت کاری یا مهاجرت شغلی بی شک مزایا بسیاری دارد که به موارد مهم آن اشاره می کنیم:
۸ دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید
سلام وقتتون بخیر ویزه کاری استرالیا از کدام طریق بدست بیارم
سلام روزخوش
جهت اخذ ویزای کار استرالیا لطفا فرم درخواست مشاوره را تکمیل کنید.
من قطبی یک بنای قهار هستم و در کار خویش تسلط کامل دارم اگر هر کشوری نیاز به من داشته باشد من آماده همکاری با انان هستم.
برای اخذ ویزای کاری ابتدا رزومه شما مورد بررسی قرار گیرد سپس جهت مهاجرت اقدام کنید.
با سلام خدمت شما
پروسه ی اخذ ویزای کاری استرالیا برای رشته پرستاری چه مدت است؟
وکیل مهاجرت اذعان می دارد: مدت زمان اخذ ویزای کاری استرالیا به پارامترهایی نظیر نوع ویزا، زمان درخواست شما، سازمان ارزیابی مدارک، میزان نیاز دولت استرالیا برای رشته شما و … بستگی دارد و به طور کلی از ۳ الی ۲۴ ماه زمان می برد.
سلام من هر کاری که باشه میتونم فقط میخوام برم ترکیه
سلام وقت بخیر
لطفا فرم ارزیابی مهاجرت و فرم درخواست مشاوره را تکمیل نمایید، کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.